17 Aralık 2015 Perşembe

James Bond Spectre 007

James Bond Spectre 007
Bugün sizlere serisini çok beğendiğim ve son filmi yakın tarihte girmiş olan James Bond Spectre filmi hakkında görüşlerimi paylaşıyorum. Filmin afişi en çok dikkatimi çeken oldu. Çünkü bende aşırı derece de kuru kafa hastalığı vardır. Daniel Craig yine karşımıza 007 James Bond karakteriyle karşımıza çıkıyor. Ki bu adam hangi film de oynarsa oynasın değişik bir havası var bu kadar bir rol adama yakışır. 

Filmin bütçesine, filmi izledikten sonra baktım ve James Bond serisinin en yüksek bütçeli filmi olmuş. Basına verilen rakam $ 250.000.000 evet verien tam rakam bu. Skyfall filmi $200.000.000 bütçeyle yapıldı. Ve filmin şarkısını bildiğiniz üzere Adele seslendirdi.


Geçmişten gelen bir mesaj yüzünden James bir anda kendini meksika'da bulur. Meksika da yaşadığı bir takım olaylar sonucunda Spectre olarak bilinen gizli bir örgütün varlığını çözer. Örgütün gizlice toplantısına katılır. Spectre'nin gizliliğini ortaya çıkarabilmek için eski düşmanlarını aramaya başlar. Spectre'ye yaklaşabilmek için Q'dan yardım istemektedir. Spectre'ye yaklaştıkça kendisine yaklaştığının farkına varacaktır.


Filmin fragmanını izlediyseniz , ilk sahneler Meksika Ölüler Günü ile başlıyor. Film de binalar yıkılıyor , son model arabalar parçalanıyor,canım helikopter pinçik pinçik oluyor, silahlar konuşuyor. James her zaman ki gibi yaramaz çocuk gibi ortalığı yıkıyor. Aksiyon sevenlerin sanırım koltuk tepesinde izleyeceği bir film. Hepinize iyi seyirler diliyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder